på lite semester

ja, gumman och jag blev bjudna på en resa till mormor, för lite partaj. lillebror fyller år och ville att vi skulle komma. Jobbade 8-24 i går och klockan ringde 06 för att jag skulle hinna packa de sista, fixa i ordning mig själv, innan det var dags att väcka gumman och ge henne mat. LAGOM trött är jag nu. Gumman deckade strax efter sex, för hon sov bara typ 20 min på väg hit.
Buss och tre tåg fick hon åka och ack så glad hon var. När jag väckte henne vid sju i morse, och sa att vi skulle åka till mormor, så blev hon jätte glad. Log som bara den.

Resan upp gick också förvånat bra. Lite gnäll och så,men det var för att hon var trött. Eller ja, jag vet inte. Men hon hade lite feber sen när vi var framme. Kan va därför också.

Så i morgon blir de lite kalajs med räksmörgåsar ;)

Japp, jag ska inte dricka soppa nu denna veckan. Tar en brake och kör på igen när jag kommer hem.
Nån påse kanske slinker ner ändå. Man är ju inte van vid att äta mat så mkt.  Men när jag äter så äter jag kött och grönsaker. inget annat. Ja så lite kolhydrater som möjligt.

Sitter nu hos mamma och väntar på att hon och syrran ska komma hem från jobb.Sen blir de bastu :)

Tjingeling

femte dagen.

ja jag är så stolt över mig själv att jag är på dag fem. sen i måndags har jag gått ner frånw 62 till femtioåtta. snart på femtiosju. kan ej skriva siffror med telefonen för det kommer en massa bokstäver emellan. sen raderas allt om ja försöker få bort dem. anyway så jobbade jag sexton h igår men var pigg när ellen vaknade.brukar inte va det. känns oftast drygt att gå upp vid sju när man har lagt sig vid ett på natten. i morse blev det ingen promenad eftersom det var så kallt. men vi ska gå på  en sen i em när det är varmare. sen ska jag åka o träna eller simma i kväll.  ska försöka hinna mysa lite med ellen med på kvällen. har bokat biljetter för vi ska till motala nästa vecka och fira min lillebror som fyller. annars så blir det en relativt lugn dag idag.  nu ska jag fortsätta städa lite medans gumman kollar på madicken. trevlig helg.

Andra dagen

och den går utmärkt. Inte så värst sugen på nåt alls. Mina stickor säger att jag snart är i Ketos fasen :) JIPPIIII.
Idag tog vi vår dagliga morgonpromenad med Johanna. Kul med lite sällskap. :)

Nu är makaronlådan/puddingen i ugnen, chokladbollarna i kylskåpet och jag väntar på att Jakob ska komma hem, så jag får åka och träna. Eller träna o träna. Ska Be en PT göra ett schema till mig. Främst förbränning vill jag ha och sen när jag är nöjd med mig själv, vill jag börja bygga mer muskler. Efter det blir det nog några varv simning. Beror på vad klockan är.

Sen tar jag kväll. Är rätt trött i dag. Känner att jag har en förskylning på väg, men jag försöker tränga bort den :) Vill inte bli sjuk nu när jag är så taggad. Jag och Eva hamnade i samma grupp, så jag börjar med mina möten den 24. Tyvärr ser jag redan nu att jag jobbar kväll då :( men men vi får se hur vi löser det. Annars så är de tredje mötet i kväll...Har ju missat alla. Idag skulle jag haft möjligheten att gå, men eftersom jag börjar om hela skitet, så struntar jag i det. Hoppas bara att de mötena vi ska gå är varje vecka. Då har jag iaf möjlighet att gå varannan. Är de sen varannan, så kommer jag jobba ALLA mötes dagarna :( aja vi får se hur de blir. Har ju iaf börjat på bra själv :)

Får se om jag får mannen att fota mig så jag har en före bild, för att sen kunna jämföra mig med senare.
Man ser ju inte själv hur man förändras. Jo lite på kläderna, men de brukar va andra som ser resultaten bättre än en själv.

Men nu ska de taggas för kvällens träningspass :)

På dag 1 igen.

Ja då hade jag en uppehåll med sopporna över helgen. Gick på tjejfest i Lördags och tänkte att jag inte kan dricka nåt eftersom jag inte ätit mer än soppor. Då jag åt och Drack :)

Men idag kör vi på det igen. Har gått bra än så länge och kommer nog bra resten av dagen också.
Vi tog oss en morgonpromenad, ellen och jag, på ungefär en timme. Ja den gamla vanliga rundan vi brukar ta.
Ikväll ska jag trotsa vädret och gå en långpromenad på jobbet med hundarna med :)

Kör med såna stickor för att se om jag har hamnat i ketos fasen. Så om ungefär tre fyra dagar ska jag vara där och då ska de brännas fett!  :)

Jag är så TAGGAD! Ännu mer ska vi kämpa jag o Eva, eftersom hon också ska börja där. Då är vi två och då är de lättare att kämpa. Dra varandra till att träna etc. Jag har ju kommit in i en träningsperiod, så de blir inte svårt att slita med mig :)

Tränar 2-3 gånger i vecka på jobbet. sen ska jag börja träna själv med när jag hamnat i förbränningsfasen. Simma gör jag ju redan på kvällarna när jag har tid och ork. Kan ju inte träna för mkt heller iomed att jag äter så lite. Men jag tror att de visar mer resultat om man tränar o äter sopporna än bara dricker sopporna. Vad tror ni?

I kväll ska jag jobba, så snart ska jag åka och lämna Ellen på dagis en timme eller två tills Jakob hämtar henne igen. Sen jobbar jag inte förens på onsdag. :) och då ska vi träna :)

Har räknat att när vi tränar så förbränner jag runt 3-400 kalorier. Allt som allt får jag i mig 500 kalorier när jag äter sopporna. SEn går ju jag en jäkla massa om dagarna på alla dessa promenader, så jag förbränner ytterligare en massa kalorier. Borde ligga på +- 0 på kvällarna. om det är bra vet jag inte. Det återstår att se!


Nej nu ska de kläs på kläder och packa väskan för i kväll. Tjingeling

xtravagansa

Ja har blivit medlem där och ska försöka bli av med alla mammakilona.
Började på 64 kg och är nu på 59. Mitt första delmål var att hamna under 60 kg och det har jag lyckats med :)
Nästa delmål är 55. men de kommer att ta tid att nå dit, eftersom jag snart ska börja äta vanlig mat igen.
Men jag tränar många gånger i veckan, går promenader på minst 20 min om dagen. Vissa dagar, när jag jobbar, blir de ungefär 2 timmars promenad och 1-2 timmars träning. Sen går jag och simmar på kvällarna när jag lagt dottern.

I kväll ska jag träffa en PT som ska göra ihop ett schema till mig på gymmet :) Så där jag ska även med börja.
Minst tre dagar i veckan ska jag träna utöver mina dagliga promenader. På jobbet blir de att jag tränar tre gånger ena veckan och 2 gånger andra. Så ett pass i veckan ska jag träna själv på gymmet. Sen givetvis blir de simning med. Tror jag ska simma efter att jag tränat om jag orkar. Så skönt att få vara själv och tänka allt mellan himmel och jord under tiden man simmar. Jag behöver verkligen det.

När jag började på xtravagansa skulle man fylla i sitt målvikt, men jag kunde inte göra det. Jag vet inte vad jag vill väga. Jag går efter hur jag trivs i min kropp. Har redan gått ner fyra kilo och jag ser de typ ingenstans. Så fem kilo till kanske jag ska gå ner. Huvudsaken är som sagt att JAG ska trivas i mitt nya jag. Hur mkt jag sen väger skiter jag i.

Mätte mig i början. midja, överarm, lår, höfter. Mätte fel från början med har minskat midjan med nästan tio cm.
Ska försöka att inte väga mig så ofta, men tyvärr ställer jag mig på vågen flera gånger om dagen :(


Nu vill dottern kolla på film på datorn så måste stänga ner...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0