Dags att öppna en ny dörr?

Ja som många andra var tanken att fria idag, men nej ja känner inte för de just nu. Ellen o jag hade tänkt bara en kaka och lägga i en lapp där jag skulle fria. Den köpte vi en t shirt där jag skulle skriva mitt frieri på. Men nej jag är inte så värst glad nu. Och de beror inte på Jakob. Det är lite andra saker som stör mig idag.

Men just den saken orkar ja inte ödsla tid på utan ska ta tag i en annan sak jag tänkt på länge. Nu ska ja fortsätta städa.


Iphone

Ja nu har ja fått hem min nya telefon. Suttit med den sen ja hämtade den. Har tom fått blogg att fungera med den. Håller på o nattar Ellen. Hon kollar på bambie2. Nej nu ska jag fortsätta pilla med ajfånen.



samboavtal m.m

ja här sitter ja med en kopp kaffe och väntar på att snutt ska vakna. Gick upp när J skulle åka till jobbet. Gick ut o skrapade hans bil o hämtade in tidningen. - 12 var det. kallt som tusan i morgonrock.Annars är vädret fint, så idag blir det en promenad i kylan.

Satt igårkväll och beställde hem siliconskal till iphonen. Blev även en som man har på handen, bra när ja ska ut o löpa. HAr satt ett mål att innan sommaren/midsommar ska ja klara av fem km på 30 min. runkeeper på telefonen kommer va ett bra redskap.
Riktigt längtar nu tills jag får telefonen. Den jag har nu är ju skit. Touchen funkar när den vill. Så trött på den!

annar blir de jobb i kväll. Har inbokat en tid till juristen som ska prata samboavtal med. Men ja pallar inte. Jag o Jakob har vårat egna lilla deal.
hur många av er har skrivit på samboavtal? vet ni vad som händer om det tar slut?

Jag satt o läste lite här omdagen och blev helt paff. Shit asså. Skulle de ta slut mellan mig o jakob, kan jag få rätt till att stanna kvar i husest fast det är HAN som betalat den. Anses det att jag behöver den bättre så får jag ta över...Skulle han sälja huset och gå på vinst så är halva pengarna mina...What liksom! Han får inte slänga ut mig hur som helst.
Allt detta låter så sjukt fel i mina öron. Varför skulle jag kräva halva vinst pengarna när jag vet att det är han som köpt huset. Hans pengar har gått till det?
Finns de verkligen idioter till folk som gör sånt där mot sitt ex?

Jag har redan innan sagt att jag skulle aldrig göra såhär mot J. Jag vet att huset är hans. Jag vet att alla traktorer o bobcater där ute är hans.

tar de slut mellan oss, så måste det ändå fungera att vi kan prata med varann då vi har barn. Ska jag istället då bli en jävla bitch o kräva han på en massa skit, slänga ut han från hans hus. hur skulle Ellen må om hennes föräldrar hatar varann? hur skulle de fungera att dela på vårdnaden om man beter sig som as mot varandra?

Nej tacka Gud för att jag inte är en sån! Eller man ska aldrig säga aldrig , men näe tror absolut inte att jag skulle bli sån. Vad få ut av det?

Vi ska skriva på papprena, fast vi egentligen inte behöver så snäll som jag är, mitt är mitt o ditt är ditt. Sen får man dela upp möbler och sånt, så att båda har så man klarar sig. En tar soffan medans andra tar matbordet etc.  Just nu så äger jag enbart Alla Ellens grejer o mina kläder, de mesta i köket. möbler och sånt nån enstaka. jakob köpte allt nytt när vi flyttade ihop, vi slänge mina.
Så idag skulle han få ta allt.  Men nu har vi ju inte så mkt möbler då vi renoverar. Allt sånt kommer vi köpa under detta år.

Näe nog om detta nu, så krångligt alltihop...


still alive

Hade tydligen glömt bort bloggen.

Har nu blivit med bil. En toyota Auris fick det bli. Hatar att ha lån,men nu var de ett måste!
Inom fem år ska de va betald, men jag ska nog brassa på mer o få de avbetalt innan det.
Vann ju hela ÅTTIO kr på v75 i går ;)

I morse ringde klo vid lite över sex. Ellen o jag körde Jakob till tåget. Han skulle till Tranås och hämta hem hans nya bil. Ja en liten röd polo blev de för hans del.
I torsdags pallrade jag mig till telenor,för att ändra lite på mitt abonemang. aj de slutade med att jag kommer få en iphone 4s nästa vecka :) har redan spånat på olika appar jag ska ha ;)
runkeeper lär lätt bli en :)

annars vaknade vi till att de snöade. Ellen o jag tog oss en runda ute och drog pulka. Sen handlade vi lite grejer till brödbak, men har ännu inte bakat nåt :)
Efter det blev de ännu mer utelek. en snögubbe fick vi byggt. en runda till svärfar o kollade på hans get han köpt o våra hönor han fått.
När vi kom hem hade Johanna kommit :) Mkt snack blev det. O äntligen kom pappa j hem sen.
Ellen blev glad :)

I Fredags var ja lite av en chafför. Körde folket till olearys. Ja o så satt ja mitt i draget, så nu har jag svin ont i halsen. hittade ingen filt o nån jacka fick jag ej ha på mig.


ja det var de senaste :)

RSS 2.0