jahapp

Ja jag vet att jag är en jobbigt bloggare. Skriver väldigt sällan. HAr sån lust att skriva om allt som händer i mitt liv, men tyvärr finns de för många där ute som absolut inte har nåt med det att göra. Så därför blir de inte så mkt bloggande. Skriver jag om hur de går med bantningen, får jag höra att ja måste sluta...Det är väl ändå jag som bestämmer det. Mår inte jag bra i den formen jag är i nu, ja då får jag väl göra nåt åt det. Kom inte o säg att jag är för smal, för det är jag inte. Jag har mkt kvar att ta av.

Men visst fick jag en smärre chock när jag provade byxor i Väla och ja kom i rätt små storlekar...DET gjorde mig glad. SEr ju fortfarande inte själv att jag gått ner nåt. Men märkte de då när jag prova byxor och Eva fick gå o hämta mindre...Kan säga att jag började på 27:or...Vad de slutade med säger jag inte.

Menj ag tror inte det är så många som ser att jag gått ner. Men snart  Nio kilo lättare är jag iaf.


BTW så är Ellen sjuk...Hon har haft lite prickar i ryggen och på kinderna. Jätte lös i magen har hon blivit med och nu har hon feber... Det var ju en rolig helg man fick...Sitta inne. Jag som är sugen på att dra och träna.


Förövrigt så står jag och stampar med ett beslut. Vet inte hur jag ska göra, bara att jag måste bestämma mig snarast. Tror inte de blir bättre av att skjuta fram beslutet mer nu, Har gjort det många gånger innan...Blir bra ett tag, sen står man och stampar igen...


Ja nästa helg fyller man år...Så den tredje ska jag ha fest. Men nej, jag är inte så värst sugen just nu på att hålla kalas. I morgon ska alla ha lämnat besked som ska komma.De som inte har svarat behöver inte komma heller.
Eftersom de ska bjudas på en hel del gott, behöver jag veta på ett ungefär hur många vi blir.därav senast datum anmälan..

Hur ska jag börja natta Ellen....

bättre sent än aldrig

evigheter sen jag skrev sist. har totalt glömt bort bloggen.
Min kur går väl siosådär. vågen visar 56.har väl tänkt mig femtiotvå-femtiotre som målvikt. Sen ska de börjas byggas muskler. Har väntat jätte länge nu känns de som. Att få träna på riktigt. inte bara ta tjugominuters promenader. Att verligen få svettas,bli riktigt andfådd och alldeles mör i kroppen...en vecka till kanske, sen kör vi.

på lördag åker jag med therese och eva till Väla, för att köpa the pardydress till mig när jag fyller år. Skönt att få en heldag med dessa två utan varesig män eller barn. Jakob ska ha ellen till efter att hon sovit lunch, sen åker hon till farmor och jag hämtar henne sen när jag kommer hem.


Sen har de hänt en jäkla massa skit på sistone, som snart får mig att bryta ut. Jag orkar helt enkelt inte snart mer. Men sen att vissa tror att de handlar om dem och deras agerande, ja låt dem tro det.
Finns så mycket annat i mitt liv, det är inte precis så att allt kretsar runt dem. Ett litet påhopp där, ett snesteg där, ja det är inget jämfört med vad jag bär inom mig. Ibland kan jag känna att en del kommetarer är så onödiga. varför liksom? vad få ut av det? Men just nu känner jag att jag inte orkar bry mig helt enkelt. inte värt det.

men förövrigt mår vi bara bra, ellen och jag. Haft en skön mor-dotter dag i dag. Lyssnat på jullåtar och gjort julkort. Ellen förklarade att hon skulle skicka hennes till sin mormor...så vi får ta och köpa frimärken och skicka iväg....

För stunden så ligger hon ute och sover i sin vagn. Jag bara undrar när hon ska vakna...sovit snart i tre timmar...lär bli lätt att natta henne ikväll...NOT.
Jag som hade tänk åka och simma efter att hon lagt sig. Känner att jag behöver få ut lite av min ilska....


so looong

RSS 2.0