På dag 1 igen.

Ja då hade jag en uppehåll med sopporna över helgen. Gick på tjejfest i Lördags och tänkte att jag inte kan dricka nåt eftersom jag inte ätit mer än soppor. Då jag åt och Drack :)

Men idag kör vi på det igen. Har gått bra än så länge och kommer nog bra resten av dagen också.
Vi tog oss en morgonpromenad, ellen och jag, på ungefär en timme. Ja den gamla vanliga rundan vi brukar ta.
Ikväll ska jag trotsa vädret och gå en långpromenad på jobbet med hundarna med :)

Kör med såna stickor för att se om jag har hamnat i ketos fasen. Så om ungefär tre fyra dagar ska jag vara där och då ska de brännas fett!  :)

Jag är så TAGGAD! Ännu mer ska vi kämpa jag o Eva, eftersom hon också ska börja där. Då är vi två och då är de lättare att kämpa. Dra varandra till att träna etc. Jag har ju kommit in i en träningsperiod, så de blir inte svårt att slita med mig :)

Tränar 2-3 gånger i vecka på jobbet. sen ska jag börja träna själv med när jag hamnat i förbränningsfasen. Simma gör jag ju redan på kvällarna när jag har tid och ork. Kan ju inte träna för mkt heller iomed att jag äter så lite. Men jag tror att de visar mer resultat om man tränar o äter sopporna än bara dricker sopporna. Vad tror ni?

I kväll ska jag jobba, så snart ska jag åka och lämna Ellen på dagis en timme eller två tills Jakob hämtar henne igen. Sen jobbar jag inte förens på onsdag. :) och då ska vi träna :)

Har räknat att när vi tränar så förbränner jag runt 3-400 kalorier. Allt som allt får jag i mig 500 kalorier när jag äter sopporna. SEn går ju jag en jäkla massa om dagarna på alla dessa promenader, så jag förbränner ytterligare en massa kalorier. Borde ligga på +- 0 på kvällarna. om det är bra vet jag inte. Det återstår att se!


Nej nu ska de kläs på kläder och packa väskan för i kväll. Tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0